Cautare

5359 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (2.91 secunde)
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Veselie mare sambata, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". ... Candidatul PNG-CD la Primaria Galati a mai precizat ca este nevoie de un primar de cursa lunga si ca aceasta cursa trebuie sa fie cat mai scurta pana la Primarie si cat mai lunga dupa.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Ambasada Romaniei din Teheran nu a primit, pana in prezent, nici o solicitare de a gazdui manifestatnti raniti sau care necesita refugiu, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Alin Serbanescu (foto).
"Domnule ministru, v-am urmarit cu atentie declaratiile din ultimele zile, inclusiv in aparitiile televizate, in care v-ati referit la mine, la situatia cererii formulate de Procurorul General referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul meu si la modul in care Parlamentul a reactionat fata de toata aceasta situatie.
Social-democratul si sociologul Alin Teodorescu a declarat, ieri, ca, din punctul sau de vedere, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, are sanse sa ajunga in turul al doilea pentru prezidentiale daca va avea o "cursa la fel de buna ca si cea din 2008".
In presa scrisa si cea online circula un text sub diferite forme si titulaturi - cel mai adesea "Reteaua lui Cozmanca", si care in esenta se refera la acelasi subiect:
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Liberalii care nu il recunosc pe Dian Popescu drept presedinte sustin ca nu au avut acces la alegeri si doua chitante cu plata cotizatiilor au fost anulate, iar banii - returnati, tocmai pentru ca platitorii sa nu aiba acces la Adunarea Generala a PNL Targu Jiu, unde a fost desemnat noul lider al filialei municipale.
Prefecturile sunt cele care trebuie sa anunte consiliile despre numarul minim si maxim de functionari pe care il pot avea, iar acestea, la randul lor, in termen de 20 de zile, ar trebui sa raspunda cu noi organigrame si state de functii, "adaptate" numarului de locuitori pe care il au.
La prima sedinta din aceasta luna, consilierii locali din Baia de Arama va trebui sa ia act de decizia primarului si sa ii predea responsabilitatile viceprimarului Ilie Bunceanu.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Sunt convins ca va sunt cunoscute prevederile Legii 500/2002 privind finantele publice, care va obliga sa transmiteti Parlamentului proiectul de buget pentru anul urmator, pana la data de 15 octombrie a anului in curs, conform art 35, alin (4):
Bogdan Tiberiu Iacob) Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, face cateva dezvaluiri de-a dreptul incendiare legate de scena politica, la loc de cinste figurand ceea ce ar putea fi numit cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu din ultimele 18 luni:
Harta suspiciunilor de joc dublu in USL la locale (Autor: ... Primarul Constantin Boscodeala si organizatia PSD Buzau il sustine fatis pe independentul Victor Mocanu la sefia CJ in detrimentul candidatului oficial al USL, liberalul Cristian Bagiu.
vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Alin Petrache: ... secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 Eugen Coifan: ... vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Ovidiu Daescu:
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi, de la ora 14.00, imprejurarile care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei ca urmare a suspendarii lui Traian Basescu, informeaza Agerpres. ... Conform articolului 44, alin.
"Chiar daca s-ar considera ca numai Curtea Constitutionala, in virtutea rolului sau de garant al suprematiei Constitutiei, prevazut de normele constitutionale ale art.142 alin.(1), poate califica faptele imputate presedintelui ca fiind sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei, Parlamentul nu poate fi impiedicat in exercitarea dreptului de a suspenda sau nu din functie pe presedinte, indiferent de avizul pozitiv sau negativ al Curtii, aviz care are un caracter strict consultativ.
google-analytics.com